Kielo ja mustikan varpu

Työnnän ruohonleikkuria ja tihennän askeleitani, jotta ehdin tehdä työn loppuun ennen kuin lähestyvä sadepilvi osuu tonttimme kohdalle. Alunperin minun piti olla sovittamassa askeleitani nurmikon sijaan kivikkoisella polulla Nuts Hetta-Pallas reitillä. Haave tästä kuitenkin siirtyi vuodella eteenpäin.

Tästä alkaa siis vuoden kestoinen matka kohti Pallasta. Matka käy monen mäen nyppylän, jyrkänteen reunan, suvannon ja kapeikon kautta lopulta Hettaan ja sieltä Pallakselle. Nuts Hetta-Pallas reitti on pituudeltaan 58 kilometriä, mutta nyt alkava matka on kilometreissä monin kertainen.

Matka on ehdottomasti se ensisijainen anti tässä vuoden haasteessa. Matkalla opettelen pään ja henkisen puolen kestävyyttä ja kehitän kehon voimia ja kyvykkyyttä taittaa matkaa, niin että maaliin päästessäni suussa maistuu veren sijaan makealta. Ilo, yhdessä tekeminen, itsensä likoon laittaminen, kehittyminen ja hyvinvointi, ovat asioita, jotka kulkevat matkassa tiiviisti mukana.

Kyseessä on juhlavuosi!

Vuoden kestoiseen Pallas-projektiini kietoutuu oman henkilökohtaisen haasteen lisäksi myös jokavuotinen #Hyvinvointiajuosten -hyväntekeväisyyskampanja. Hyvinvointia on juostu nyt vuodesta 2017 lähtien, joten ensi vuonna on viides perättäinen #Hyvinvointiajuosten -kampanja. Kyseessä on juhlavuosi!

 

Matka Pallakselle ei ole minulle ensimmäinen kerta. Kuvassa tuuletan Pyhäkeron päälle päästyäni vuonna 2018. Tuolloin Nuts-kisa taitettiin Pallakselta Hettaan. Reissu oli mahtava, keli mitä parhain ja opin tuntemaan itseäni monella tapaa paremmin. Vaikka olin reissuun varsin tyytyväinen, jäi jotain kuitenkin hampaankoloon. Koska matka päättyi tuolloin Hettaan, kisareitti kulki lopussa tunturipolulta soratielle ja lopuksi asvalttia pitkin maaliin. Minun henkinen kanttini loppui asvaltin reunalle. En nähnyt enää mahdollisuutta iskuttaa väsyneitä jalkoja kovaa pintaa vasten, näin silmissäni vain pehmeästi rullaavat auton renkaat, jotka lopulta kuljettivat minut majoituspaikkaan kohdasta, josta olisi ollut vain viisi kilometriä maaliin. Toivon todella, että ensi vuonna reitti kulkee kuluvan vuoden suunnitelman mukaan Hetasta Pallakselle, jolloin ei tarjoudu vastaavaa keskeyttämisen mahdollisuutta.

Projekteissa onnistutaan aina paremmin tekemällä yhteistyötä.

Projekteissa onnistutaan aina paremmin tekemällä yhteistyötä. Kumppaniksi Pallas-projektiin ja #Hyvinvointiajuosten -hyväntekeväisyyskampanjaan lähtee mukaan jo vuodesta 2017 saakka matkassa ollut Kumura Oy. Kumura tekee lahjoituksen pohjaten lahjoitussumman kampanjan aikana juoksemiini kilometreihin. Kiitos Kumura yhteistyön jatkumisesta myös juhlavuonna!

Kumppaneita mahtuu mukaan aina lisää, joten ota yhteyttä, jos kiinnostuit lähteä mukaan kampanjaan ja varojen keräykseen. Voimme yhdessä miettiä miten voit olla mukana matkassa ja auttaa varojen keräyksessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *