#Hyvinvointiajuosten – hyväntekeväisyyskampanjassa kerätään varoja lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi keräyskohteena olevan järjestön toiminnan kautta.

Kampanja-aika on kuusi kuukautta maaliskuun alusta elokuun loppuun saakka.

Lahjoitussumma pohjautuu kampanjan aikana juosten tai kävellen kerääntyneisiin kilometreihin.

Lahjoitus voi olla mitä vain 1 sentistä per kilometri ylöspäin. Jos juokset kymmenen kilometriä ja lahjoitat 2,5 euroa per kilometri, tulee lahjoitussummaksi 25 euroa.

Voidaan järjestää myös tapahtuma, jossa esimerkiksi yrityksen antama lahjoitussumma pohjautuu tapahtumaan osallistuvien henkilöiden lukumäärään tai osallistujien yhdessä kerryttämään kilometrimäärään.

Keräyskohteena oleva järjestö vaihtuu kahden vuoden välein. Vuosina 2017-2018 kohteena oli Sylva ry, vuosina 2019-2020 Pesäpuu ry. Vuoden 2021 kampanjan kohdejärjestö vielä avoinna.

Miten osallistua?

Vaihtoehtoja:

1) Juokse ja lahjoita itse. Saa myös somettaa #Hyvinvointiajuosten tägin kera.

2) Hanki yhteistyö yritys, juokse ja pyydä yritystä tekemään lahjoitus juoksemiesi kilometrien pohjalta. Saa myös somettaa #Hyvinvointiajuosten tägin kera.

3) Jaa hyvinvointivaikuttajat.fi facebook-postauksia tai someta itse #Hyvinvointiajuosten tägin kera

4) Kerää porukka/järjestä tapahtuma, kehoita osallistujia lahjoitukseen tai pyydä yhteistyöyritystä tekemään lahjoitus osallistuja määrän tai osallistujien kerryttämän kilometrimäärän mukaisesti. Saa myös somettaa #Hyvinvointiajuosten tägin kera.

Huom! Lahjoitus tehdään itse suoraan kohdejärjestön lahjoitussivuston kautta selitteellä #hyvinvointiajuosten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *