Mistä on kyse?

#hyvinvointiajuosten -hyväntekeväisyyskampanjassa kerätään varoja lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi keräyskohteena olevan järjestön toimintaan.

Kampanja-aika on vuosittain kuusi kuukautta maaliskuun alusta elokuun loppuun saakka.

Lahjoitussumma pohjautuu kampanjan aikana juosten tai kävellen kerääntyneisiin kilometreihin.

Lahjoitus voi olla mitä vain 1 sentistä ylöspäin per kilometri. Jos juokset kymmenen kilometriä ja lahjoitat 2,5 euroa per kilometri, tulee lahjoitussummaksi 25 euroa.

Kampanjan nimissä voidaan järjestää myös tapahtuma, jossa esimerkiksi yrityksen antama lahjoitussumma pohjautuu tapahtumaan osallistuvien henkilöiden lukumäärään tai osallistujien yhdessä kerryttämään kilometrimäärään.

Keräyskohteena oleva järjestö vaihtuu kahden vuoden välein. Vuosina 2017–2018 kohteena oli Sylva ry, vuosina 2019–2020 Pesäpuu ry. Vuoden 2021 kampanjan kohdejärjestö on Suomen Mielenterveys ry – Mieli.fi. Varainhankinnan kohteena on aina valtakunnallisesti lasten ja nuorten hyvinvointia edistävä järjestö.

Miten osallistua?

Voit osallistua itsellesi sopivalla tavalla. Tässä muutama esimerkki:

1) Juokse ja lahjoita itse. Voit myös somettaa #hyvinvointiajuosten -aihetunnisteen kera.

2) Kutsu yhteistyöyritys mukaasi, juokse ja pyydä yritystä tekemään lahjoitus juoksemiesi kilometrien pohjalta. Voit myös somettaa #hyvinvointiajuosten -aihetunnisteen kera. Kerro tavoitteesi kampanjan aikana kertyvistä kilometreistä yhteistyökumppanille, jolloin yhteistyötaho voi itse tavoitteen perusteella asettaa kuinka paljon voivat/haluavat lahjoittaa per juostu kilometri. Esimerkiksi tavoite 200 km ja tarjottu lahjoitus 1e / kilometri, juokset 212 km = lopullinen lahjoitus 212e.

3) Jaa hyvinvointiahuosten instagram -postauksia tai someta itse #hyvinvointiajuosten -aihetunnisteen kera. On tärkeää saada näkyvyyttä kampanjan keräyskohteena olevalle järjestölle. Näin apua tarvitsevat löytävät paremmin heidän tarjoamansa palvelun piiriin ja olet mukana lisäämässä heidän hyvinvointiaan. Lisäksi julkaisujen avulla useampi muukin ihminen kiinnostuu lahjoittamisesta ja järjestö voi tarjota palveluita paremmin niitä tarvitseville.

4) Kerää porukka tai järjestä tapahtuma, kannusta osallistujia lahjoitukseen tai pyydä yhteistyöyritystä tekemään lahjoitus osallistujamäärän tai osallistujien kerryttämän kilometrimäärän mukaisesti. Voit myös somettaa #hyvinvointiajuosten -aihetunnisteen kera.

Huom! Lahjoitus tehdään itse suoraan kohdejärjestön lahjoitussivuston kautta selitteellä #hyvinvointiajuosten

Miksi osallistua?

Ole oman elämäsi tärkein hyvinvointivaikuttaja pitämällä huolta omasta hyvinvoinnistasi liikkumalla kävellen tai juosten. Samalla saat mahdollisuuden ottaa osaa hyväntekeväisyyteen ja auttaa lapsia ja nuoria rakentamaan miellekästä tulevaisuutta. Kiitos, että välität!

Viestintäkanavat

Ensisijaisena kampanjakanavana toimii @hyvinvointiajuosten Instagram-tili. Voit seurata viestintään myös hyvinvointivaikuttajat.fi verkkosivuilla sekä @hyvinvointivaikuttajat.fi facebook-tilillä.

Kiinnostaako #hyvinvontiajuosten -kampanjan koordinointi?

Etsin kampanjan koordinoinnista kiinnostuneita juoksijoita. Toivon kampanjan saavan aiempaa enemmän ja laajemmin huomiota, sitä varten tarvitaan joukkovoimaa. Oletko kiinnostunut juoksusta ja lasten ja nuorten hyvinvoinnista? Onko Sinulla mahdollisuus sosiaalisen median päivityksiin silloin tällöin? Tai tuleeko Sinulle mieleen muita keinoja miten voisit olla mukana kampanjan taustajoukoissa? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä!

Kiinnostusta kampanjaa kohtaan? Kysymyksiä?

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla kaisu.saas(at)gmail.com tai soittamalla /viestillä WhatsApilla numeroon 040 774 0582.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *