#hyvinvointiajuosten 2019

#hyvinvointiajuosten -kampanja 2019

#hyvinvointiajuosten -kampanja on nyt kolmantena vuotena liikkeelle laitettu hyväntekeväisyyskeräys, jonka varat ohjataan Pesäpuu Ry:n toimintaan. Pesäpuu Ry työskentelee lasten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin parantamiseksi lastensuojelussa. Keräys kestää vuonna 2019 aina elokuun loppuun saakka.

Mukaan #hyvinvointiajuosten -hyväntekeväisyyskeräykseen pääsee kaikki halukkaat. Ainoa toive on, että kerätyt varat perustuvat omin jaloin tai jonkun muun jaloin juostuihin tai käveltyihin kilometreihin. Ylläpitämällä omaa hyvinvointiasi, voit auttaa samalla niitä, joilla ei siihen ole samaa mahdollisuutta. Mukaan voi osallistua vaikka kertaluonteisen lenkin muodossa tai lähteä kerryttämään kilometrejä pidemmällä aikavälillä.

Osallistujat voivat myös haastaa mahdollisia sponsoreita, esimerkiksi yrityksiä, lahjoittamaan tietyn summan osallistujan kerryttämien kilometrien mukaan.

Osallistuminen #hyvinvointiajuosten -kampanjaan

Osallistuminen on helppoa, juokse ja lahjoita! Lahjoittaja voi olla yksityinen henkilö, yhdistys tai yritys. Kerrytä varoja lahjoitusta varten juoksemalla tai pohjaa oma lahjoituksesi jonkun toisen juoksemiin kilometreihin. Lahjoitus tehdään osallistujien omasta toimesta Pesäpuun #hyvinvointiajuosten -kampanjasivun kautta osoitteessa http://bit.ly/hyvinvointiajuosten. Lahjoitusta tehdessäsi voit kertoa kuinka monta kilometriä on varojen eteen juostu. Lähde mukaan keräykseen juoksemalla itsellesi ja toisille hyvinvointia! Lahjoituksesi on tärkeä juoksit sitten yhden tai tuhat kilometriä.

Yhteistyökumppanit

Allekirjoittanut on saanut Kumura Oy:ltä sitoumuksen lahjoitukseen, jota kerrytän 0,20c per juoksemani kilometri keräyksen aikana. Mukana on myös muita yksityishenkilöitä joko omin tai sponsorin tekemin lahjoitusvaroin.

Järjestämme 4.5. klo 13 alkaen juoksutapahtuman Muuramessa yhteistyössä Alive training & therapy Oy:n kanssa. Aliven lahjoittama summa määräytyy tapahtuman osallistujamäärän mukaan. Alive haastaa tapahtumaan osallitujat omaehtoiseen 10 euron lahjoitukseen. Osallistujien lahjoitus menee kokonaisuudessaan Pesäpuulle ja Alive lahjoittaa juomapullon jokaiselle tapahtuman yhteydessä lahjoituksen tehneelle. Tapahtuma on avoin kaikille ja tapahtumassa liikutaan juosten tai kävellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *