Juoksen, koska voin ja olen siitä kiitollinen. Ulkoilmaa, liikuntaa yksin tai seurassa. Juoksun jälkeen saunaan ja syömään sekä siihen unta päälle. Yksi osa minun hyvinvoinnin reseptiäni. Juoksu on matalan kynnyksen laji, jota on jokaisen helppo kokeilla. Mitä mieltä Sinä olet juoksusta? Elina pohtii omassa blogissaan syitä miksi pitää juoksusta. Elinan kirjoituksesta löytyy hyviä syitä juosta ja monta yleisesti kuultua syytä miksi juoksu ei maistu.

Hyvinvointia juosten ja kultainen nauha

Hyvinvointia juosten -hyväntekeväisyyskeräys on lähtenyt tänään Lasten syövän -päivänä käyntiin. Nyt aion jolkotella seuraavan puolen vuoden ajan oman hyvinvoinnin, mutta myös syöpää sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyvinvoinnin vuoksi. Kerrytän keräyksen aikana omin jaloin juostuja kilometrejä ja keräyksen päätteeksi sponsorini Kumura Oy lahjoittaa euron jokaista juostua kilometriä kohden Sylva Ry:lle. Tavoittelen 550 kilometrin kertymää.

Mukaan keräykseen olen haastanut myös muita ja tähän mennessä mukaan ovat ilmoittautuneet Maria Markus ja Merja Astikainen. Tervetuloa mukaan Hyvinvointia juosten -keräykseen, mukavaa kun lähdette mukaan juoksemaan hyvän asian puolesta!

Seuraamme Hyvinvointia juosten -hyväntekeväisyyskeräyksen edistymistä blogissani. Toivotaan paljon terveitä päiviä juoksijoille ja lisää osanottajia keräykseen. Mukaanhan pääsee keräyksen aikana 15.2. -14.8.2017 juostuilla kilometreillä. Vaikka vain yhdellä kilometrillä voi ottaa osaa! Osallistumisohjeet löytyvät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *